3 activiteiten om te doen op een vrijdagavond!

3 activiteiten om te doen op een vrijdagavond!

Het is vrijdagavond en wat ga je nu doen? In dit artikel zullen we het kort hebben over de drie leukste activiteiten die je kunt doen op een vrijdagavond met jouw vrienden. Hierdoor ben je leuk actief bezig en kun je even bijpraten wat er afgelopen week allemaal is gebeurd.

Poolen blijft altijd leuk

Het is altijd leuk om gebruik te maken van de pooltafels in een poolbar. Hierdoor kun je met vrienden optimaal genieten van een potje poolen. Wie van jullie is nu echt de winnaar? Kom erachter in een uitdagend potje. Wat je ook kunt doen is dat de verliezer het drankje betaald. Hierdoor zorg je ervoor dat het poolen alsnog competitief wordt.

Darten met je vrienden

Wat je ook steeds vaker ziet is dat darten erg populair is bij biljartverenigingen. Naast het biljarten kun je ook gebruik maken van het dartbord. Ga de strijd aan met je vrienden onder het genot van een biertje. Omdat je tijdens het gooien moet wachten kun je tijdens het wachten met elkaar bijpraten. Het is een enorm leuke activiteit voor de vrijdagavond!

Bowlen is ook een optie

Het is natuurlijk ook nog mogelijk om te gaan bowlen. Hierbij kun je heerlijk een potje met elkaar bowlen en wederom onder het genot van een drankje. Tijdens het wachten kun je met elkaar praten over de laatste ontwikkelingen en dat is natuurlijk erg leuk. Hierdoor ben je actief bezig en blijf je sociaal in contact met je vrienden.

Kortom, bovenstaande activiteiten zijn alle drie enorm leuk. Je bent actief bezig, kunt een heerlijk drankje nuttigen en daarnaast kun je met elkaar praten over alles wat er afgelopen week is gebeurd.